Co. van Wuhanjetide Biotech, Ltd.

 

Om de levenskwaliteit met de beste ingrediënten te verbeteren.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Jetide Biotech Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaten
Van goede kwaliteit Kleine Peptides voor verkoop
Van goede kwaliteit Kleine Peptides voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7

 • lopende band

   Co. van Hubeihuntide Biotech, Ltd, is een volledige die dochteronderneming van Co. van Wuhan Jetide Biotech, Ltd, in 2012 wordt gevestigd, behandelt een gebied van 72.000 vierkante meters.

   

  Wuhan Jetide Biotech Co.,Ltd.

  Wij pogen de betrouwbaarste naam in de geneesmiddel & Nutraceutical-industrie te worden met het uitblinken in de productie van de beste kwaliteitsdipeptiden vanaf internationale normen.

   

   

 • OEM / ODM
 • R & D

  Ons R&D-Centrum wordt gevestigd op de 4de verdieping van het onderwijs van Nr 1 de bouw van de Softwaretechnologie Beroepsuniversiteit van Wuhan, Met een gebied van 600 vierkante meters, met inbegrip van 3 synthetische laboratoria, een analytisch laboratorium, en een proeflaboratorium, R&D, een kwaliteitscontrole en een proefschaalproductie.

  Het onderzoek en de Ontwikkeling zijn een deel van onze strategie om geïntegreerde pharmaceutical&Nutraceutical &industry te worden.

  Wuhan Jetide Biotech Co.,Ltd.

   

   

  De analyseruimte is uitgerust met drie in eigen land-gemaakte krachtige vloeibaar-faseanalysatoren, één ingevoerde krachtige vloeibaar-faseanalysator, gaschromatograaf (met vrije hoogte), en een vochtigheidsanalysator, smeltpuntanalysator, polarimeter, pH meter, en geluiddemperoven, analyse van het elektronische materiaal van de dag gelijke analyse, een totale investering van bijna 1 miljoen. Het syntheselaboratorium is uitgerust met meer dan 20 magnetische opruiers, meer dan 20 mechanische opruiers, 10 reactiebaden bij lage temperatuur, 1 ketel van de hoge drukreactie, 8 roterende evaporatoren, en divers experimenteel materiaal zoals oliepompen, ijskasten, en ovens. Het proeflaboratorium is uitgerust met twee reeksen van het materiaal van de hoge en lage temperatuurreactie, drie roterende evaporatoren, één reactieketel op hoge temperatuur, twee reactieketels bij lage temperatuur, twee extractieketels, en een hulpvacuümpomp, een syntheselaboratorium en een proefonderzoek. Een totaal van meer dan 600.000 faciliteiten werden geïnvesteerd in het syntheselaboratorium en proeflaboratorium.

   

   

  Wuhan Jetide Biotech Co.,Ltd.

   

  Onze Belangrijkste Wetenschapper: Jasonli

   

  De vrijgezel van Chemie van de Universiteit van Peking, Ph.D. van Simon Fraser University, Canada, opeenvolgend als Voorzitter van Canadees Rijkdombedrijf wordt gediend, Directeur van Farmaceutisch Ministerie van Canadees die PL Laboratorium, in Optische Vallei het project van het „3551 Talentenplan“ wordt geselecteerd, won de „Innovatieve Talenten in Wuhan“, „de Deskundige Meester van Chutian“ in Wuhan, en „Honderd Talentenprogramma“ in Hubei-Provincie die.

Contactgegevens
Wuhan Jetide Biotech Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Kiko Fan

Tel.: 86-27-8778-1035

Fax: 86-27-8778-1036

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)